• Skôr než zazvoní na 1. hodinu

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2022/2023 sa uskutoční 5.9.2022 od 8:00 hod na nádvorí školy.

            Rodičia predložia Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti (elektronicky cez Edupage, resp. písomne – tlačivá sa nachádzajú vo vchode do školy).

            V utorok 6.9. a v stredu 7.9. končí vyučovanie žiakov I. stupňa 4. vyučovacou hodinou a žiakov II. stupňa 5. vyučovacou hodinou – triedne a adaptačné aktivity.

            Školský klub detí začína svoju činnosť od utorka 6.9.2022.

            Školské jedálne poskytujú stravu od utorka 6.9.2022. Na stravu sa prihlasujú len noví žiaci, resp. tí, ktorí vlani jedálne nenavštevovali. Tí, ktorí sa stravovali v predchádzajúcom školskom roku, budú na stravu prihlásení automaticky.

            Prekrytie horných dýchacích ciest respirátorom/rúškom – žiak ani zamestnanec školy nemusí mať v interiéri ani v exteriéri prekryté horné dýchacie cesty.

            Testovanie sa realizuje preventívne, resp. podľa potreby, použitie testu netreba hlásiť. V prípade, že žiak mal pozitívny výsledok antigénového samotestu, rodič žiaka bezodkladne oznámi túto skutočnosť všeobecnému lekárovi, škole a žiak ostáva doma. Izolácia trvá po dobu 5 dní, po ukončení izolácie je osoba povinná mať ďalších 5 dní prekryté horné dýchacie cesty respirátorom FFP2

            Rodič môže svojím rozhodnutím ospravedlniť žiaka na 5 po sebe idúcich vyučovacích dní, po absencii viac ako 5 dní musí rodič predložiť lekárske ospravedlnenie.

            Bližšie informácie vám podajú triedni učitelia.

      • Kontakty

        • Základná škola Ladislava Balleka
        • +421 36 741 1184
        • Ul. E. B. Lukáča 6 936 01 ŠAHY 93601 Šahy Slovakia
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje